Karting-klubber i Danmark

Der er mange karting-klubber spredt over hele landet, og de er den ideelle måde at komme i gang med karting på. Når man melder sig ind i en klub, behøver man ikke at have sin egen kart.
KartKlubben har karts til rådighed, som medlemmerne kan bruge når de kommer til træning og løb. Man skal blot medbringe personligtsikkerhedsudstyry som hjelm, dragt, handsker støvler og briller og eventuelt også ribbensbeskytter. Det kræver også licens at køre karting, uanset klassen.

Det bedste sted at finde en karting klub i nærheden af dig, er at gå ind på DASU’s hjemmeside og finde en liste over karting-klubber i Danmark.

Som du kan se er der hele 114 klubber – hvis der da ikke er kommet flere til – så der burde være gode chancer for at der også er en klub i nærheden af hvor du bor. Disse klubber er alle tilknyttet DASU og de fleste ligger i Danmark, men ikke alle. Der er for eksempel også tyske klubber at finde på DASU’s hjemmeside.

De fleste klubber har deres egen bane, men der er nogle af de største og bedste baneanlæg som har flere klubber tilknyttet til banen. Uanset om du er dreng eller pige, voksen eller ung, så er det muligt at begynde med karting  meget hurtigt.