Verdens bedste Formel 1-kørere

De to Mercedes kørere, Nico Rosberg og Lewis Hamilton er de ubestridt førende Formel 1 kørere for tiden. Set med danske øjne er klassen blevet mere interessant nu da Kevin Magnussen er med.

Men desværre holdt de takter som han slog an tidligt i sæsonen ikke ved, og hans odds 1,000 på Betsafes hjemmeside afspejler den kolde realitet at han er uden en chance for at vinde World Cuppen i år. Men han holder for øjeblikket en hæderlig 10 plads i den samlede stilling, og man kan håbe på at han går hen og bliver en af de helt store kørere med tiden.

Når man ser på tidligere store kørere, så kommer man ikke udenom at F1 kan være en farlig sport. Ayrton Senna betalte den ultimative pris og Nikki Lauda blev så forbrændt at han var heldig at overleve. Det er derfor skæbnens ironi at den dominerende kører igennem mere end 20 år, nemlig Michael Schumacher, har ligget i koma i månedsvis som følge af noget så relativt mondænt som en skiulykke.

Michael Schumacher er klart den mest vindende F1 kører nogensinde, med 91 sejrer, en rekord der helt sikkert kommer til at stå i mange år – og som måske aldrig bliver overgået. Den næstmest vindende kører gennem tiderne er Alain Prost med 51 sejrer. Og mange vil påstå at hvis Ayrton Senna ikke var omkommet den 1ste May 1994 ved San Marino Grand Prix’et, så kunne han have overgået rivalen  Alain Prost.